Spill bridge i Oslo

I disse dager er neste runde med kortspill aldri lengre unna enn dataen eller mobilen. Men selv om tilgjengeligheten som er kommet med internett, slett ikke er å forakte, er det ingenting som slår et slag bridge i godt selskap; ansikt til ansikt. I Oslo finner du et utvalg av både faste bridgearrangementer og møteplasser der du kan spille når det passer deg.

Hvis du er fersk i bridgeverdenen, kan et introkurs være en gylden mulighet til å lære både spillet og andre bridgefantaster å kjenne. Bridgeskolen i Lørenveien er lett tilgjengelig med t-banen, og her arrangeres det ved siden av kurs for nybegynnere og kurs og seminarer for de virkelig viderekomne, samt de midt imellom.

Hos Hjerter Konge – som ligger mellom Sandaker og Storo – arrangeres det iblant kurs og seminarer. Her kan du i tillegg stikke innom på kveldsbridge – eller hva med litt lunsjbridge? Bridge står selvsagt i høysetet under arrangementene, men i tillegg er dette en fin anledning til å få seg en matbit og til å sosialisere med andre som deler samme interesse.

Norsk Bridgeforbund har oversikt over både turneringer og bridgefestivaler på hjemmesiden sin, og om du skulle ha lyst å avlegge dem en visitt finner du dem på Ullevaal Stadion.