Spill bridge online

De siste årene har det blitt veldig populært å spille bridge på nettet. Det gjelder både for erfarne spillere og de som er nye i gamet.  Der finner du et stort antall spillere fra hele verden og et stort utvalg av forskjellige spill, fra robber til duplikat og til og med lagmatch.

Her finner du også turneringer som er anerkjent av ACBL, og du kan vinne Bridge_declarermasterpoeng. I tillegg kan du se på strømming av bridgeturnering rundt omkring i verden og følge med de aller beste spillerne. Ikke bare kan du se på, du får også kommentarer fra anerkjente kommentatorer som selv holder høyt nivå i bridge. Du kan til og med leie inn roboter som du kan spille mot.

Det trengs ikke noen egen programvare for å spille på BBO, du går bare inn på nettstedet og sidene fungerer uansett om du bruker Mac, Windows eller Linux. Der møter du som regel over 10 000 andre spillelystne, for nettstedet har ufattelige 300 000 medlemmer. Noen av disse stiller opp som frivillige og hjelper nye spillere med alt av spørsmål og problemer.

Selv om målet til BBO er å styrke bridgesporten og få den til å øke sin utbredelse over hele verden, så er det også snakk om en bedrift som er ute etter å tjene penger. Du kan bli medlem gratis på freespinskasino.net, men for å få full tilgang til alle tjenestene må du betale en avgift. I tillegg vil du se endel reklame på sidene deres.

Alt i alt er BBO likevel et godt alternativ når du vil spille litt utenom de vanlige bridgekveldene med venner eller i klubbsammenheng og turneringer. Det er likevel viktig å møte opp på sånne samlinger slik at det sosiale rundt sporten ikke dør ut.